6 verktyg som ökar din produktivitet

6 verktyg som ökar din produktivitet

Ibland är det svårt att vara produktiv. Många saker ska göras och det finns många distraktioner som avbryter fokuset. Här är några verktyg som ökar produktiviteten på olika sätt som jag ofta använder. De alla är kostnadsfria, men vissa tar även betalt för premium.

[Read more…]

Vässa din LinkedIn profil med dessa tips

linkedin_blogg

 

LinkedIn är en mycket viktig kanal i sociala medier för att bygga och vårda ditt affärsnätverk samt upptäcka nya jobbmöjligheter. Det blir också allt vanligare att potentiella arbetsgivare spanar in din profil, och många rekryterare använder verktyget för att hitta rätt kandidater. LinkedIn profilen hamnar oftast högt i sökresultaten vid en namnsökning.

En representativ LinkedIn profil är en långsiktig investering. Därför är det viktigt att hålla profilen uppdaterad och tilltalande. En optimerad profil gör det lättare för användare att hitta just dig.

 

[Read more…]

Därför är Ello ett hot mot Facebook

Ello är ett nytt privat socialt nätverk som har fått mycket uppmärksamhet på väldigt kort tid i San Fransisco. Ello är just nu “invite only”, och lovar att vara en motpol till Facebook enligt många har blivit för stort och gått förlorat i annonsering. De lovar att inte erbjuda annonsering, utan planerar istället att tjäna pengar genom att sälja tillägg och tjänster till deras medlemmar.

Ello

Behovet av en motpol till giganten Facebook är ett faktum, och yngre generationer har tydligen tröttnat rejält på att hänga på Facebook tillsammans med föräldrar och att bli bombarderade med icke relevanta uppdateringar från ytliga bekanta.

Vi får se om just Ello är Facebook-dödaren, men de är åtminstone en tydlig indikation på den stigande efterfrågan efter något väldigt annorlunda än Facebook.