6 verktyg som ökar din produktivitet

6 verktyg som ökar din produktivitet

Ibland är det svårt att vara produktiv. Många saker ska göras och det finns många distraktioner som avbryter fokuset. Här är några verktyg som ökar produktiviteten på olika sätt som jag ofta använder. De alla är kostnadsfria, men vissa tar även betalt för premium.

Workflowy

Workflowy är en fantastiskt intuitiv to-do lista. Det ser ut som ett word-dokument men är genialiskt intuitiv i användandet. Organisera ditt arbete i hierarkier och punktlistor, och ge dina uppgifter olika taggar. Ökar definitivt min produktivitet. Rekommenderas starkt!

Feedly

Feedly är en RSS-läsare där du kan samla feeds från din favoritläsning. Den är också väldigt bra på att hjälpa användaren hitta nya innehållskällor att följa genom deras sökfunktion. Räkna med att du oftast hittar de populäraste källorna. Tjänsten är också väldigt snygg och lätt att använda. Finns som plug in och app.

Pocket

Pocket låter användaren spara artiklar för att läsa vid senare tillfälle, enkelt via ett knapptryck på pocket ikonen i din webbläsare. Det går även att tagga sparade artiklar. Tjänsten är populär och integrerad i andra tjänster, så som Feedly, där du enkelt kan spara en artikel du vill läsa senare. Pocket finns som plug in och app.

Trello

Trello är ett snygg och enkelt projektverktyg som låter dig organisera projekt i olika brädor för enkel översikt. Flera användare kan vara del av samma projekt och ändra. Trello är webbaserat och finns i gratis och betalversion.

Skitch

Skitch är en app till mac som gör det superenkelt att ta skärmdumpar och även lägga till text och symboler. Skitch är idealisk om du exempelvis håller på med en presentation och behöver samla in och kommentera bilder och innehåll du hittar på nätet. Skitch är även en del av Evernote. Rekommenderas starkt!

Simple block

Svårt att koncentrera dig på grund av beroendeframkallande sociala medier? Då är Simple Blocklösningen. Tjänsten gör att du tidsbestämt kan stänga av åtkomsten till valda webbplatser. Rekommenderas för att göra det ännu svårare att ta sig in på Facebook även fast du loggat ut och sagt till dig själv att inte logga in på 30 min 😉 Finns som plug in till Google Chrome.

Extra:

Meditation

Meditation är ett uråldrigt verktyg som lugnar och ökar skärpan. Det kan leda till ökad produktivitet och glädje i livet. Här kan du läsa om meditationsövningar för nybörjare.

About Adam Engström

Hej! Jag heter Adam Engström och jobbar som digital manager på Amplify Digital och bor i Stockholm. Tidigare har jag arbetat på Tradedoubler och Netbooster. Här skriver jag om nyheter, tips och annat som berör onlinemarknadsföring och annat på internet som intresserar mig.

Speak Your Mind

*