Därför är Ello ett hot mot Facebook

Ello är ett nytt privat socialt nätverk som har fått mycket uppmärksamhet på väldigt kort tid i San Fransisco. Ello är just nu “invite only”, och lovar att vara en motpol till Facebook enligt många har blivit för stort och gått förlorat i annonsering. De lovar att inte erbjuda annonsering, utan planerar istället att tjäna pengar genom att sälja tillägg och tjänster till deras medlemmar.

Ello

Behovet av en motpol till giganten Facebook är ett faktum, och yngre generationer har tydligen tröttnat rejält på att hänga på Facebook tillsammans med föräldrar och att bli bombarderade med icke relevanta uppdateringar från ytliga bekanta.

Vi får se om just Ello är Facebook-dödaren, men de är åtminstone en tydlig indikation på den stigande efterfrågan efter något väldigt annorlunda än Facebook.

 

 

About Adam Engström

Hej! Jag heter Adam Engström och jobbar som digital manager på Amplify Digital och bor i Stockholm. Tidigare har jag arbetat på Tradedoubler och Netbooster. Här skriver jag om nyheter, tips och annat som berör onlinemarknadsföring och annat på internet som intresserar mig.

Speak Your Mind

*